Ovaj kraj, nije poznat po izrazitoj visini vrhova, (najviši Povlen 1346 metara), već po prostranosti i brdovitosti, koje se uzdižu s površi od 600 metara. Ove planine su poznate po gostoljubivim domaćinima i malinama, zaseocima i šumama, livadama i pašnjacima. Kraj je poznat u Srbiji kao mesto bogato vodom, gde su moćne reke isklesale neke od najimpresivnijih kanjona u Srbiji.

Plan puta:

Polazak iz Beograda u 07:00 sa unapred dogovorenog mesta. Vožnja u trajanju od 2,5 sata do Savkovića, sela na planini Bobiji sa usputnim pauzama radi odmora. Transfer ka kanjonu Dubrašnice.

Pešačkom stazom u dužini od 5 kilometara dolazimo u selo Ružići. Koritom Dubrašnice, do prvog vodopada i abzajla, krećemo u avanturu kanjonom u dužini od dva kilometra. Na kraju izlaska iz kanjona spustićemo se niz spektakularni vodopad od tridesetak metara i nastaviti pravo do stare vodenice, gde se Dubrašnica uliva u Trešnjicu. Stazom kroz šumu izlazimo iz kanjona i nastavljamo do prevoza. Izlazak iz kanjona, pakovanje opreme i transfer do Savkovića. Ručak za sve učesnike avanture. Nakon ručka, polazak ka Beogradu. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

Detalji:

  • Prevoz kombijem turističke klase po programu,
  • Prolazak kroz kanjon Dubrašnice,
  • Licencirane vodiče,
  • Neophodnu opremu potrebnu za prolazak kroz kanjon,
  • Transfer iz kanjona,
  • Troškove organizacije i vošstvo puta.
  • Ručak,
  • Individualne troškove.

Rezervne patike, kupaći kostim, presvlaku, peškir. Po želji poneti slatkiše, grickalice, osvežavajuće napitke i vodu. Sve to staviti u mali ranac.

Gotovinski: keš, do 7 dana pre polaska, ili na rate – prva rata 50% prilikom prijavljivanja, ostatak sledećeg meseca deponovanjem jednog čeka. Ovaj program je rađen na bazi 8 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu  (ili tržištu roba i usluga) ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Doplata za ručak je 1.100,00 dinara. Cena za dolazak u sopstvenoj režiji umanjuje se za 2.000,00 dinara.

Organizator putovanja je turistička agencija Nature Travel Office, licenca OTP 19/2023-A, izdata od Agencije za privredne registre od 10.03.2023. godine. Nature Travel Office osiguran je polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 3000001622, osiguravača “MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd. Polisa važi od 13.02.2023. do 13.02.2024. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Nature Travel Office koji su sastavni deo prijave putovanja.