Dragi avanturisti,

Kako je, pogođen različitim sukobima zbog svoje strateške važnosti, Balkan bio zatvorena regija, vekovima izolovana, njegove prirodne lepote ostale su neotkrivene i netaknute.

Tu vekovima potčinjenu regiju, koja je važno raskršće puteva Evrope i Bliskog istoka, a na kome je rasla i zemlja Srbija, odlikuje posebnost planinskih masiva i jedinstvenost flore i faune.

Današnji tim Nature travel office-a spaja jaka želja da pokaže drugačiji, ujedinjeni Balkan, a samim tim i zemlju koja mu pripada – Srbiju.

Radujemo se da budemo domaćini na vašoj sledećoj balkanskoj avanturi.

Dobro došli na Balkan, dobro došli u Srbiju!

Od 2012. godine, kada je agencija Nature Travel Office osnovana, tim ljudi inspirisanih svojim putovanjima i povezanih strašću prema prirodi, zajedničkim vizijama i ciljevima, trudi se da svojim putnicima pokaže Srbiju i Balkan iz jedne nove perspektive.

Raznovrsnost destinacija i aktivnosti, počevši od kulturno-istorijske baštine Balkana, laganih pešačkih tura i krstarenja jezerima, do neistraženih pećina za radoznale, spuštanja niz liticu i prolazak kroz kanjone za najhrabrije, pokriva različita interesovanja naših putnika.

Naši obučeni, ozbiljni i obrazovani ljudi, licencirani vodiči sa bogatim iskustvom na terenu, pružiće vam mnoštvo inspirativnih i nezaboravnih iskustava.  Odvešće vas do netaknutih i malo posećenih predela naše zemlje, ali, pre svega, pobrinuće se da vaš boravak u prirodi bude siguran i bezbedan.

Da zaronite dublje u svaku destinaciju, omogućuju male grupe (od oko 10 ljudi) u kojima vodiči Nature Travel Office-a rade. Prisniji odnos i veća posvećenost svakom od putnika je zagarantovana.

Godinama negovani odnosi sa ljubaznim domaćinima u selima, doprinose da vaš boravak bude prijatniji – naravno, uz izvrsno pripremljenu domaću hranu i čašicu rakije i domaćeg vina. Jedinstvene priče iz života naših domaćina, približiće vam naše običaje, kulturu i tradiciju i učiniti da doživite našu zemlju na najbolji način.

Otvoreni smo za sva pitanja, predloge i sugestije jer verujemo da naš uspeh zavisi od vašeg zadovoljstva. Želimo da sa vama podelimo naša iskustva, znanja i veštine i da se vidimo opet na nekoj novoj avanturi.