Golubačka tvrđava – krstarenje Dunavom – Lepenski Vir – Kapetan Mišin breg

 

U odnosu na druge delove Srbije, istočna, kojom dominira ogranak Karpatskih planina je manje poznat i posećivan, iako poseduje neviđene i divlje prirodne lepote. Posetilac sa malo avanturističkog duha može uživati na jedan poseban način u lepotama ovih predela. Najpoznatija prirodna atrakcija je svakako najveća klisura u Evropi, Đerdapska klisura koja je divovske vode Dunava, na mestu zvanom Kazan, stisla u tesnac širok samo 150 metara. Zbog svoje prirodne neobičnosti Đerdap je zaštićen kao nacionalni park

Plan puta:

Polazak iz Beograda sa dogovorenog mesta u 8:30 časova. Putovanje ka Golupcu. Obilazak Golubačke tvrđave, jedne od najlepših i najznačajnijih tvrđava na Dunavu, smeštene na ulazu u Nacionalni park Đerdap. Krstarenje Dunavom oko same tvrđave u trajanju od sat vremena.  Nastavak puta duž Dunava do Lepenskog Vira, koje je jedno od najznačajnijih praistorijskih nalazišta u svetu. U povratku, pauza za ručak na prekrasnom vidikovcu Kapetan Mišinog brega. Dolazak u Beograd u večernjim časovima. Kraj programa.

Detalji:

  • Prevoz
  • Vođenje
  • Ručak
  • Krstarenje
  • Ulaznicu za Lepenski Vir
  • Troškove organizacije
  • individualne troškove

Gotovinski: keš, do 7 dana pre polaska, ili na rate – prva rata 50% prilikom prijavljivanja, ostatak sledećeg meseca deponovanjem jednog čeka. Ovaj program je rađen na bazi 8 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu  (ili tržištu roba i usluga) ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Organizator putovanja je turistička agencija Nature Travel Office, licenca OTP 265/2020 izdata od Agencije za privredne registre od 04.02.2020. godine. Nature Travel Office osiguran je polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000016223 osiguravača “MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd. Polisa važi od 01.01.2020. do 30.09.2020. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Nature Travel Office koji su sastavni deo prijave putovanja.