U zagrljaju između reke Bojane i Jadranskog mora, 15 km udaljeno od Ulcinja, nalazi se rajsko ostrvo, čuveno širom sveta po nudističkom naselju i netaknutoj prirodi. Iako je smešteno u mediteranskom pojasu, na ostrvu je zastupljena suptropska klima. Krase ga jedinstven eko-sistem i zalasci sunca koji ostavljaju bez daha.

Plan puta:

Polazak iz Beograda/Niša, sa unapred dgovorenog mesta u večernjim časovima. Vožnja prema Crnoj Gori sa usputnim pauzama. Dolazak na Adu Bojanu u jutarnjim časovima. Smeštaj u sojenicima na samoj reci Bojani. Četiri dana uživanja i opuštanja na jednom od najlepših mesta na Jadranu. Dane provodimo u samoj sojenici, na samoj delti ili u nekom od obližnjih “kajt” klubova koji se nalaze na prostranoj Velikoj plaži. U večernjim časovima u mnogima od njih kreću žurke koje traju do ranih jutarnjih časova. Daleko od ulične buke i gradske vreve, u okruženju čiste lepote prirode, okićena mediteranskim rastinjem, Ada je mesto u koje se posetilac obično zaljubi pri prvom dolasku. Ostrvo je u obliku trougla površine 5,4 km2. Dve strane zapljuskuje reka Bojana, a treću “šamara” more. Obale Ade nisu konačne, već su iz godine u godinu drugačije izvajane – sa stalnim pomeranjem obala i granica, sa novim rukavcima i novim izgledom plaže. Ada Bojana je dugi niz godina jedna od najpopularnijih turističkih destinacija Crne Gore, a jedan od aduta ovog letovališta jeste 2880 metara duga peščana plaža. Jedan dan, fakultativno, vodimo Vas u Skadar, grad koji se nalazi u obližnjoj Albaniji. U povratku, na putu ka Srbiji, posetićemo Stari Bar.

Detalji:

  • Prevoz
  • Smeštaj
  • Vodič predviđen programom
  • Sve transfere navedene programom na destinaciji
  • Troškove organizacije i vođstva puta
  • Hranu
  • Individualne troškove
  • Fakultativne obilaske
  • Boravišnu taksu

Gotovinski: keš, do 7 dana pre polaska ili na rate – prva rata 50% prilikom prijavljivanja, ostatak sledećeg meseca, deponovanjem jednog čeka. Ovaj program je rađen na bazi 8 prijavljenih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Organizator putovanja je turistička agencija Nature Travel Office, licenca OTP 45/2018, izdata od Agencije za privredne registre od 17.08.2018. godine. Nature Travel Office osiguran je polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 30000006801-1, osiguravača “MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd. Polisa važi od 12.04.2019. do 01.01.2020. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Nature Travel Office koji su sastavni deo prijave putovanja.

Prema Zakonu o turizmu (član 79), za jednodnevne izlete (putovanja kraća od 24 sata) nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.