nalazi se u centru Hurgade na novom šetalištu Memše u blizini Hilton trga. Od aerodroma je udaljen 5 minuta vožnje i nalazi se na peščanoj plaži i gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Na plaži je jedan mali deo sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona.

Ovaj luksuzan hotel je otvoren u novembru 2016. godine, poseduje ukupno 200 soba raspoređenih na šest spratova, nekoliko restorana i barova.

Od dečijih sadržaja tu su mini klub (04-12 godina), dečiji bazen, igralište, bioskop,  dečiji meni za vreme večere u Kids korneru.

Gostima su na raspolaganju  2 bazena – 1 za odrasle i 1 bazen za decu, 2 teniska terena, stoni tenis, pikado, step aerobik, gimnastika u vodi, vaterpolo, odbojka i razne animacije u toku dana i večeri.

Plaća se: tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, jacuzzi,  igraonica, masaže, frizerski salon, lekar, sportovi na vodi.

 

Link :

www.samrabayhotel.com

Slike smeštaja:

Napomene:

Sve standardne sobe poseduju klima uređaj, LCD TV, TWC, mini bar, set za kafu i čaj, fen i sef, balkon/terasu.

Standarne sobe su veličine oko 45m², trokrevetne sobe su veličine oko 50m².

Junior Suite su veličine oko 70m² – apartman koji se sastoji od standardne sobe i odvojene dnevne sobe koja ima sofa krevet.

Family sobe su veličine 85-90m² i sastoje se od dve sobe (1 poseduje kupatilo a druga wc).

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i Pice

Usluga je all inclusive – doručak (07:00-10:00), ručak (13:00-15:00), večera (19:00-22:00), kasna večera (22:30-00:00) i užine – samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima, uz uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića (od 10:00 do 00:00) i sveži sokovi za vreme doručka.

Hotel u svom sastavu ima glavni restoran “View“, i a la carte “La Piazza“ – italijanski i  “Arabisk“-orijentalni, picerija. Gosti hotela mogu koristiti A la carte restorane jednom u toku boravka besplatno, uz prethodnu rezervaciju, kao i nekoliko barova: „Lobby Bar“,“ Pool Bar“, „Pool Snack Bar“, “West End Lounge Bar“, “Carina Bar“.

Plaća se: ceđeno voće i uvozna alkoholna pića, a la carte restorani, hrana van predviđenih termina, u restoranima gde se konzumacija plaća i sve ono što nije pomenuto.

 

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.