nalazi se u mirnom mestu Soma Bay i udaljen je od Hurgade i aerodroma oko 45km. Kompleks je uređen u afričkom stilu i zauzima površinu od oko 140.000m2. Sastoji se od nekoliko zgrada u kojima se nalazi 529 smeštajnih jedinica na 3 sprata.

Zbog svog položaja i plaže koja ima  odličnu dubinu mora, idealan je za one koji vole da plivaju i uživaju u lepom  ambijentu i toplom Crvenom moru.

Peščana plaža je prostrana i lepo uređena (dužina oko 1km). Važi za jednu od najlepših plaža u regiji Crvenog mora. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.

 

Link:

www.caribbeanworldresorts.com/index-soma.html

Slike smeštaja:

Plan puta:

Napomene:

Hotel ima ukupno 529 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju balkon ili terasu, sef, klima uređaj, fen za kosu, TV sa satelitskim kanalima.

Superior sobe su površine oko 50m2.

Deluxe sea view sobe imaju bolji pogled od standardnih (pogled na more ili bazene).

Porodične sobe imaju površinu oko 70m2  i sastoje se od dve sobe i dva kupatila.

Plaća se: mini bar, telefon, room service.

 

Usluga je all inclusive i obuhvata:  doručak, ručak i večeru (samoposluživanje – izbor više vrsta jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana Caribbean, hotel ima 5 a la carte restorana: Tortuga Beach grillBarbeque,italijanski restoran La Palma i Fish (uz doplatu) koje gosti mogu da koriste jednom za vreme boravka, restoran na plaži i pored bazena, kao i nekoliko barova: Aloha lobby-barJamaica, Melody Gazebo bar, Mauritanija Aladin Caffe, Cuba Beach Bar, Carribeano Lounge & Disco Bar, Coco Loco Bar.

Pića koja su obuhvaćena ovom  uslugom su: određena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, na određenom mestu u određeno vreme (sokovi, voda, kafa, čaj, pivo, vino i žestoka pića). Ulazak u diskoteku je besplatan za goste hotela ali se konzumacija pića posle ponoći dodatno naplaćuje. Jedna flašica vode po osobi se dobija prilikom dolaska u hotel a nakon toga voda se koristi bez naknade sa dispanzera u barovima, dok se flaširana naknadno naplaćuje. Alkoholna pića se naplaćuju posle ponoći u svim barovima. „La Palma Italian Restaurant” utorkom se organizuje specijalna večera sa svećama koja se naknadno naplaćuje.

Hotel  ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Sve nepomenuto se naknadno naplaćuje.

 

Ostali sadrzaji:

Hotel ima tri bazena za odrasle (jedan bazen se greje u toku zime) i jedan za decu (koji se greje u toku zime), mali aqua park sa tri tobogana za odrasle i dva za decu, centar za ronjenje, amfiteatar za 500 osoba, fitness centar, WiFi besplatan u lobiju, Internet  caffe, dečiji klub, stoni tenis, bilijar, terene  za  razne sportove:  tenis (uveče se naplaćuje), fudbal, boćanje, košarka, vaterpolo, odbojka na plaži, shuttle bus.

Plaća se: internet, frizerski salon, banka, lekar, prodavnice, pranje veša, spa centar (sauna, hamam, jacuzzi, Thai, Moroccan – melia, Aroma i face masaža).

 

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.