Doživite Solun na poseban način. Grad raskošne lepote i gostoprimljivih ljudi sa svetski poznatim kulturnim nasleđem, pitomom mediteranskom klimom, prijatnim šetalištem uz more i nesvakidašnjim bogatstvom gastronomske kuhinje.

Helenska Republika – Republika Grčka, najveća zemlja na Balkanu, ugnezdila se na krajnjem jugoistoku Evrope, na jugu Balkanskog poluostrva, na raskršću između Evrope, Bliskog istoka i severne Afrike. Egejsko more na istoku, Jonsko na zapadu i Sredozemno na jugu, zapljuskuju njene razuđene obale i mnogobrojna ostrva. Jedna je od najstarijih civilizacija na svetu, sa neobično bogatom istorijom jer je bila pogodno mesto za razvoj mnogih kultura koje su obeležile stadijume njenog razvoja i postojanja.

Plan puta:

Polazak iz Niša, sa parkinga kod supermarketa “Roda” na Vizantijskom bulevaru u 23:55 časova. Noćna vožnja kroz Makedoniju, sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

Dolazak u tržni centar “Cosmos” oko 10:00 časova. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Okupljanje grupe u 12:00 časova i odlazak na ručak. Nakon ručka okupljanje i polazak u hotel. Smeštaj u hotel od 14:00 časova; slobodno popodne do 18:30 kada je planirano vreme polaska za Pereu na večeru u jednu od grčkih taverni. Povratak u hotel. Noćenje.

Doručak. U 11:40 časova okupljanje grupe kod spomenika Bela kula, odakle krećemo na organizovanu vožnju Solunskim zalivom. Vožnja počinje u 12:00 časova i traje 45 minuta. Nakon vožnje slobodne aktivnosti. Od 17:00h – 19:00h je planirana prezentacija u konferencijskoj sali hotela. U 20:30 časova okupljanje grupe u holu hotela i organizovan odlazak na večeru u jednom od najpoznatijih delova grada. Noćenje.

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak na srpsko vojničko groblje Zejtinlik. Obilazak kompleksa u trajanju od dva časa. Polazak za Srbiju i dolazak u večernjim časovima. Kraj programa.

Detalji:

• Prevoz autobusima turističke klase
• Odlazak u tržni centar “Cosmos”
• Ručak u izabranom restoranu
• Smeštaj u hotelu sa 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom u centru Soluna
• Dve večere sa organizovanom muzikom u tradicionalnim grčkim tavernama
• Panoramsko razgledanje grada sa obilaskom Zejtinlika
• Usluge licenciranog turističkog vodiča
• Organizacione troškove
• Boravišnu taksu

• Ulaznice za lokalitete predviđene programom
• Obaveznu konzumaciju pića na brodu
• Međunarodno zdravstveno osiguranje
• Individualne troškove

50% prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana najkasnije mesec dana pred putovanje, u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Aik banke na dan uplate.

doplata za 1/1 sobu je 40€. Cena je skromna promeni zavisno od datuma rezervacije. Minimalan broj putnika za realizaciju programa je 50 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika rok za otkaz putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Takođe, molimo Vas da pažljivo pre prijavljivanja potražite i proučite Opšte Uslove Putovanja organizatora.

Organizator putovanja je turistička agencija Nature Travel Office, licenca OTP 19/2023-A, izdata od Agencije za privredne registre od 10.03.2023. godine. Nature Travel Office osiguran je polisom osiguranja od odgovornosti turističkih agencija za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete nanete putniku br. 3000001622, osiguravača “MILENIJUM OSIGURANJE” A.D.O Beograd. Polisa važi od 07.02.2023. do 07.02.2024. godine. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Nature Travel Office koji su sastavni deo prijave putovanja.